Maine Coon  cattery van 't Joëlle Woud

Cattery van 't Joëlle Woud

NIEUWS


30-05-2024

Hier weer even een update van de kleintjes. De kittens van Shenzi en Luca zijn inmiddels 5 weekjes en groeien als kool. Ze lopen heerlijk door de woonkamer en spelen erop los. Er is nog 1 poesje beschikbaar en dat is Izzy, black tortie tabby van kleur. De komende tijd zullen ze lekker socialiseren, het blaffen van de hond, muziek, stofzuigen, auto rijden {als we naar Baarle-Nassau gaan in het weekend}, geluiden van buiten enz. Kortom we doen er alles aan om er weer hele lieve, makkelijke boefjes van te maken.

03-05-2024

We hebben inmiddels weer een stel heerlijke kleine kittens. Shenzi is op 23 april bevallen van 6 wondertjes, 3 poesjes en 3 katertjes. Ik zal af en toe wat info geven over hun ontwikkeling en foto's van ze plaatsen.


25-02-2024

Hallo allemaal, ik zie dat het wel erggggg lang geleden is dat ik wat verteld heb over ons. Sorry daarvoor!

Op dit moment hebben wij kittens van 11 weekjes rond rennen, en ik moet zeggen die maken de boel aardig onveilig hier. Maar het is dan ook wel weer super gezellig met die boefjes om ons heen. Komende vrijdag krijgen ze hun laatste enting en controle en dan mogen ze volgende week allemaal verhuizen. Moeder Freya is een geweldige mama maar ook zij vind het zachtjes aan genoeg geweest. Maar dat mag ook wel met zoveel kleintjes.

HERPLAATSER

Wij hebben besloten om met onze Sarah te stoppen, ze heeft teveel last van baarmoederontstekingen en daar willen we haar niet meer mee belasten. Helaas moeten we dan deze moeilijke, maar haar een fijne, beslissing nemen. Alles voor de poezen!!! Die mogen onder geen beding lijden!!! Ze zal gesteriliseerd verhuizen. Heeft u interesse in haar dan mag u contact met ons opnemen. Wij vragen wel een kleine vergoeding voor haar.


13-11-2022

Het is nu ook weer een tijdje geleden dat ik wat opgeschreven heb. We hebben het op dit moment erg druk met alle kittens, Kate en Luca hebben op 27 september een heel mooi nestje kittens gekregen. Het zijn 3 katertjes en 2 poesjes, alle 5 hebben een geweldig huisje voor de toekomst gevonden en zij mogen rond kerst verhuizen.

Op 26 oktober zijn Freya en Luca de trotse ouders geworden van maar liefst 10!! kittens. Helaas zat daar 1 sterretje bij. De andere 9 kittens groeien super goed en mama krijgt echt een hele dikke pluim, ze doet het zoooooo ontzettend goed! We moeten natuurlijk wel bijvoeren want dit zijn er echt teveel voor Freya. Het zijn 8 katertjes en 1 poesje. We proberen (ondanks de drukte) toch zoveel mogelijk de site bij te houden.

Ook zijn Lizzy en Cloë deze dagen uitgerekend, dus dat betekent nog meer kittens! 


28-02-2022

Het is weer een tijdje geleden dat de site ge-update is. 

De laatste kittens van Pablo zijn op 23 december geboren en Sarah is de mama. Uit dit nestje houden wij 1 poesje, Loisa, en zij zal in de toekomst de cattery gaan versterken. De andere 5 kittens hebben inmiddels allemaal een super goed huisje gevonden waar we erg blij mee zijn.

In november 2021 is Pablo gecastreerd en we hopen dat Luca het gaat overnemen van hem. Luca wordt op 13-03-2022 pas 1 jaar dus die moet het nog onder de knie krijgen. Zo gauw hij het doorkrijgt zullen we weer een nestje kleine boefjes gaan krijgen, maar dat zullen jullie wel op onze site te zien krijgen.


28-09-2021

Ik zie dat er wat info mist van de afgelopen maanden!!

Even een update:

De kittens van Pablo en Aimee zijn inmiddels 12 weekjes en mogen volgende week verhuizen. Het zal heel stil worden van een paar maanden met 3 nestjes en een gezellige drukte. Nu even wat rust in de tent. 

Wij verwachten de volgende combinaties te kunnen gaan doen als de natuur het toelaat: Pablo en Cloë en Pablo en Sarah

We houden jullie op de hoogte


02-06-2021

Even heel druk geweest met alle katten, maar nu weer even de site bijgewerkt.

We hebben op dit moment 3 nestjes, pfff maar super leuk. De kittens van Kate zijn inmiddels 11 weekjes en doen het heel erg goed, ze hebben hun eerste enting en controle gehad en alles was prima. Over 2 weekjes vliegen ze alweer uit, snik.

De kittens van Olivia zijn nu 3 weekjes en staan allemaal in optie. Als zij 4 weekjes zijn mogen ze bezoek ontvangen en kunnen de toekomstige eigenaren eindelijk even komen kijken bij ze. Olivia is een paar dagen niet zo lekker geweest maar gelukkig gaat het nu weer helemaal super met haar. De kittens groeien enorm goed en ze is weer zoooo trots op haar 6-ling.

Eefje is op 2 juni bevallen van een 4-ling, deze keer is het gelukkig allemaal goed gegaan en zijn de kittens levend ter wereld gekomen. Ze is echt zoooo enorm trots en niet weg te krijgen bij haar kindjes. Ook deze lieffies staan in optie tot ik de wachtlijst heb bijgewerkt.


01-04-2021

Er is inmiddels aardig wat gebeurt hier in de caterry. De kittens van Eefje zijn helaas dood geboren en de kittens van Kate zijn op dezelfde dag geboren, 20-3-2021, het zijn 3 gezonde prachtige kittens. Deze kittens staan in optie voor de mensen op de wachtlijst.

Nog meer kittennieuws.....Olivia is zwanger en wij verwachten haar kleintjes rond 12 mei te verwelkomen

Ook echt verschrikkelijk nieuws, Lola is overleden op 21-3-21. Zij had blijkbaar een baarmoederontsteking en zoals al bekend is laat een kat niet merken dat ze ziek zijn en hebben wij dit totaal niet gemerkt aan haar. Totdat het al te laat was en haar baarmoeder gescheurd was, ik type dit met tranen in mijn ogen, zo ongelooflijk!!!!!


12-03-2021

Even een update, de kittens van Lola en Pablo zijn inmiddels verhuisd en hebben het super naar hun zin saampjes. De kleintjes van Maddy zijn inmiddels 3,5 week en zijn naar de woonkamer verhuisd voor de socialisatie. Ze zijn lekker beweeglijk en zijn lekker aan het ontdekken, mama is echt super lief voor ze. Er staan foto's van ze op de site.

Eefje loopt op het eind van haar zwangerschap en ze groeit lekker, we verwachten haar wondertjes rond 15/16 maart. Maar ook Kate is zwanger, zij verwacht haar kleintjes rond 18/19 maart. Het zal dus lekker druk gaan worden bij ons, kan niet wachten hihi.14-02-2021

Fijne Valentijn, vannacht is Maddy bevallen van 3 gezonde kittens. Het thema is (hoe kan het ook anders) Valentijn. Het zijn 2 red tabby katertjes en 1 black tortie poesje, alles gaat goed met mama en de kleintjes.

De kittens van Lola hebben op 8 februari  hun eerste enting en controle gehad, alles was prima met ze.


03-02-2021

Het is weer een tijdje geleden dat ik de site bijgewerkt heb, dus snel aan de slag.

De kittens van Lola en Pablo zijn inmiddels alweer 8 weekjes en ontzettende lieve schatjes aan het worden, ze spelen heerlijk in de woonkamer en doen het super goed.

Maddy is volgende week uitgerekend en we zijn weer reuze benieuwd naar haar kleintjes, nog even geduld hebben. 

We hebben nog een nieuwtje, Eefje is ook zwanger en rond 15 maart verwachten we haar kleintjes.

Al met al weer heel wat leuk nieuws.


19-12-2020

Op 6 december zijn de kittens van Pablo en Lola geboren. Het zijn 2 gezonde, prachtige kittens. De kittens blijven samen en gaan in de toekomst bij Monique en Marco wonen, super fijn!

Alle 4 de kittens van Aimee zijn inmiddels verhuisd en doen het super goed bij hun nieuwe eigenaren, heel blij mee!


26-11-2020

De kittens van Aimee en Pablo zijn inmiddels alweer 10 weekjes en hebben hun eerste enting en controle gehad, alles was prima. Ze zijn heerlijk de boel aan het onveilig maken en rennen door het hele huis, super leuk weer! Alle 4 hebben hun warme mandje voor de toekomst gevonden.

Lola is 8 weekjes zwanger dus het eind is in zicht, we zijn heel erg benieuwd naar haar kleintjes. Nog even geduld hebben.


03-10-2020

De kittens van Sammy en Pablo zijn verhuisd en maken het goed in hun nieuwe huisje.

De kittens van Aimee en Pablo groeien als kool en zijn aankomende maandag alweer 3 weekjes. Mick en Robby zijn inmiddels gereserveerd!


17-09-2020

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets nieuws te vertellen had, maar nu is er nieuws.

Aimee en Pablo zijn op 14 september 2020 de trotse ouders geworden van 4 prachtige, gezonde kittens. Het zijn 3 katertjes (2 beschikbaar) en 1 poesje (beschikbaar). De foto's staan bij Aimee onder het vakje 'kittens". De kittens hebben een naam gekregen uit de serie "huis Anubis".


De kittens van Sammy, Jip en Janneke zijn inmiddels 11 weekjes en groeien als kool. Ze zijn erg ondeugend maar vooral heeeeeel lief!!! We genieten enorm van ze. 


23-07-2020

Even een update: de kittens van Sammy en Pablo hebben een moeilijke tijd achter de rug, een virus. Helaas zijn er daardoor 2 lieve poesjes overleden. De andere 2 lieverds doen het gelukkig goed nu. Deze zijn echter al voorzien van een warm mandje voor de toekomst.

De kittens van Olivia en Pablo zijn inmiddels alweer 10,5 week en breken behoorlijk de tent af met zijn zevenen! Super gezellig weer al dat grut in huis, ze rennen, vliegen en spelen erop los!


08-07-2020

De kittens van Eefje en Pablo zijn inmiddels verhuisd en hebben het super naar hun zin in hun nieuwe huisje.

De kittens van Olivia en Pablo zijn alweer 8 weekjes en zijn ontzettende boefjes aan het worden, echt super leuk weer om ze zo te zien rennen en spelen, genieten!

Op 1 juli is Sammy bevallen van 4 gezonde, prachtige kittens. Er zijn 1 katertje (optie) en 3 poesjes geboren in de kleur black silver tabby. Er zijn op dit moment nog 2 poesjes beschikbaar.


09-06-2020

De kittens van Olivia en Pablo zijn inmiddels alweer 4 weekjes. Ze hebben alle 7 hun toekomstige warme mandje gevonden. Het zijn weer prachtige kittens aan het worden. De foto's staan ook op de site.


26-05-2020

De kittens van Olivia en Pablo groeien als kool! Het gaat super goed met mama en de kleintjes. Alle 7 kittens staan in optie of zijn gereserveerd.


11-05-2020

Vanmorgen is Olivia bevallen van 7 gezonde, prachtige kittens. Het zijn 2 katertjes en 5 poesjes in de kleuren: black tabby en black silver tabby.


08-04-2020

De kittens van Eefje zijn alle 3 gereserveerd. We krijgen weer een nieuw nestje, Olivia en Pablo verwachten rond 9 mei hun kleintjes.


27-3-2020

Eefje is bevallen op 18 maart en het gaat heel goed met haar en de 3 kleintjes. Deze kittens hebben een naam gekregen van het thema "parfum".


16-03-2020

Alle kittens zijn verhuisd en het is weer rustig bij ons, maar niet voor lang want Eefje verwacht haar eerste kittens binnen enkele dagen. We zijn heel benieuwd naar deze combinatie met Pablo.


27-01-2020

De kittens van Aimee en Pablo zijn verhuisd. Ze hebben het alle 5 super naar hun zin, echt heel blij mee.

De kittens van Maddy en Pablo krijgen aankomende zaterdag alweer hun eerste enting en controle, we zijn benieuwd.


06-01-2020

Wij willen iedereen een heel gezond en fantastisch 2020 wensen!!

Alle kittens hebben hun toekomstige warme mandje gevonden


19-12-2019

Dinsdagavond is de fam Oskam op kitten bezoek geweest en hebben een keuze kunnen maken, het zijn Zophie en Zafira geworden. Erg leuk!

Nog 3 poesjes beschikbaar


01-12-2019

De kittens van Pablo en Aimee zijn inmiddels 5 weekjes en groeien als kool. Zij hebben alle 5 een naam gekregen met de letter Y. Ze maken de huiskamer aardig onveilig en spelen er op los. Het gaat echt heel snel allemaal met ze, echt super leuk om weer te zien hoe ze zich ontwikkelen.

Op 29 november zijn Pablo en Maddy de trotse ouders geworden van 6 gezonde kittens. Deze kittens krijgen allemaal een naam die begint met een Z. Het zijn 5 poesjes in de kleur, black tortie tabby, en 1 katertje in de kleur Red tabby.


20-09-019

Vandaag gaat het laatste kitten van ons X-nestje verhuizen, het is behoorlijk stil in huis geworden. Alle broertjes en zusjes van Xerxes zijn afgelopen week al verhuisd en maken het goed in hun nieuwe huisjes. Xerxes zal vanmiddag verhuizen, dan is het echt stil!! 


15-09-2019

De kittens van Olivia en Pablo gaan deze week verhuizen naar hun nieuwe gezin. Ze hebben alle 5 super huisjes voor de toekomst gevonden.

Als alles goed mag blijven gaan, krijgen Aimee en Pablo weer kleintjes rond 24/25 oktober.


02-04-2019

De kittens van ons W-nestje worden groot, bijna 11 weekjes alweer. Het gaat zo snel allemaal, maar het zijn dan ook wel weer heerlijke schatjes hoor. Op 15 april krijgen ze hun laatste enting en controle, dan nog een paar daagjes bij mama en dan mogen ze verhuizen.


12-03-2019

Gisteravond zijn Siska en Jan op bezoek geweest voor Woody. Ze zijn helemaal verliefd en hij mag in de toekomst bij hun komen wonen. Nu zijn alle kittens voorzien van een warm mandje voor de toekomst, ze krijgen alle 6 een geweldig huisje, heel blij mee!

05-03-2019

De rode boefjes van Maddy en Pablo zijn inmiddels verhuisd en hebben het ontzettend naar hun zin in hun nieuwe huisjes. De kleine pluizenbolletjes van Aimee en Pablo zijn inmiddels ruim 6 weekjes en rennen heerlijk door de woonkamer. Ze zijn al aardig gewend aan alle geluiden en het blaffen van de hond. De enige die nog een warm mandje zoekt is Woody.


21-02-2019

Vandaag zijn de kittens van Aimee en Pablo alweer 5 weekjes, gaat super snel allemaal. Ze groeien goed en mogen al door de woonkamer rennen. De rode boefjes zijn gisteren 12 weekjes geworden en krijgen vandaag hun laatste enting en controle.

Woody is nog beschikbaar voor de liefhebber!


12-02-2019

Gisteravond is Susanne met haar gezin komen kijken naar Winny, ze zijn helemaal verliefd geworden op haar en ze mag in de toekomst bij hun komen wonen. Wordt heel gezellig voor Winny, ze hebben daar al een lieve coon van 2 jaar en er komt een baby aan, dus heel leuk voor Winny.

We hebben op dit moment alleen nog Woody beschikbaar!!


11-02-2019

De kittens van Aimee en Pablo zijn gisteren naar de woonkamer verhuisd. Mama vind het helemaal prima en de kleintjes kunnen nu meer bewegen in de grote bench. Papa komt af en toe kijken en vind het wel goed zo. Er zijn nog 2 kittens beschikbaar, katertje Woody en poesje Winny.


07-02-2019

Helaas is onze Ruby gisteravond aan een bloedvergiftiging overleden, ze mocht maar 13 maandjes worden!

03-02-2019

De kittens van Aimee en Pablo groeien goed en mama is heel trots op haar kleintjes. Afgelopen weekend zijn er al 2 kittens gereserveerd, voor de overige 4 schatjes zoeken wij nog een heel warm mandje voor de toekomst. Waylon, Woody, Whitney en Winny zijn nog beschikbaar.

 

03-02-2019

het is weer een tijdje geleden dat ik het nieuws heb bij kunnen werken, dat komt omdat we een nieuwe website hebben en ik het nog even uit moet zoeken hoe het allemaal werkt, maar het lukt inmiddels aardig. Vanaf nu ga ik weer proberen om het bij te houden!!

 

22-10-2018

Ik ben er achter gekomen dat het kleintje een poesje is in plaats van een katertje. We hebben dus 3 poesjes en 1 katertje (optie). Ik kan me dus ook blijkbaar vergissen.

10-10-2018

Op woensdag 03 oktober 2018 zijn Pablo en Olivia allebei voor het eerst de trotse ouders geworden van 4 gezonde pachtige kittens. Het zijn 3 poesjes en 1 katertje in de kleur black tabby. 

01-09-2018

Van is fam. van Meel naar Teun komen kijken en ze waren gelijk verliefd op hem. Hij mag over 3 weekjes naar hun verhuizen en kennis gaan maken met hun andere lieve katten. Heel fijn dat we voor hem ook weer een super fijn huisje gevonden hebben.

26-08-2018

Zo eindelijk weer eens wat nieuws vertellen, de zomervakantie is inmiddels achter de rug. De kittens van ons   T-nestje zijn alweer 9 weekjes en hebben hun 1ste enting en controle gehad, alle 6 waren prima in orde. Er zijn 5 kittens die een liefdevol huisje hebben gevonden, alleen voor Teun zijn we nog op zoek.

01-07-2018

Afgelopen dagen zijn er al 4 kittens van het S-nestje verhuisd, ze hebben het geweldig naar hun zin in hun nieuwe huisje.

Eindelijk heb ik foto's kunnen maken van het T-nestje, nu 1,5 week. Ze zijn te bewonderen bij het mapje "kittens".

26-06-2018

Op woensdag 20 juni zijn Maddy en Bram de trotse ouders geworden van 6 prachtige en gezonde kittens. Maddy is apetrots op haar eerste baby's en is er nog niet bij weg geweest.

De kittens van ons S-nestje hebben zaterdag hun laatste enting en controle gehad en kunnen over een weekje verhuizen. De nieuwe eigenaren kunnen niet wachten...hihi.

18-05-2018

Vanmorgen is Claudia langs geweest om Stijn te bewonderen. Hij mag in de toekomst bij haar en haar gezin komen wonen, gezellig samen met de andere 2 poezenvriendjes!! Heel fijn hem.

17-05-2018

Gisteravond zijn Ruud en Margreet langs geweest om Sjoerd te bewonderen. Ze zijn helemaal verliefd geworden op hem en hij mag in de toekomst hun huisje onveilig gaan maken. Samen spelen met Kees (kenzo uit ons

k-nestje). Heel blij zijn we hiermee.

14-05-2018

De kittens van ons S-nest gaan goed en mama laat ze steeds meer los. Er zijn 5 kittens besproken en 2 katertjes staan in optie.

Maddy is zwanger!!! Wij verwachten de kittens van Bram en Maddy rond 18 juni, zijn heel erg benieuwd naar deze combinatie.

04-05-2018

De kittens van ons S-nestje groeien lekker en mama vind het allemaal wel best. We hebben besloten dat dit het laatste nestje is van Joy. Mocht u interesse hebben in haar hoor ik dit graag.

24-04-2018

Gisteravond is de fam. van Swaal op bezoek geweest en hebben besloten dat Summer bij hun mag komen wonen. Heel gezellig.

16-04-2018

De namen van de kittens van ons S-nestje zijn bekend, u kunt ook gelijk foto's bekijken van de 7 schatjes, ze staan onder "kittens".

05-04-2018

De kittens van ons S-nestje zijn vandaag 5 daagjes en doen het heel goed, mama Joy is een super lieve, tevreden moeder en ligt de hele dag bij haar kittens.

Voor Unique zijn wij op zoek naar een nieuw huisje, ze is inmiddels 5 jaar en dat vinden wij een leeftijd om te stoppen met fokken. Ze is super gezond en mega lief!! Wie interesse heeft in haar kan contact met ons opnemen.

03-04-2018

Vandaag gaat Rex als laatste van het R=nestje verhuizen. 

Zaterdag 31-03-2018 zijn Joy en Bram de trotse ouders geworden van 7 kittens, alles is goed gegaan en mama en de kleintjes doen het heel goed.

28-03-2018

De kittens van ons R-nestje hebben hun 2de enting en chip gehad en zullen deze week verhuizen. Rhailey was de eerste die gisteren het nest heeft verlaten. Ze doet het erg goed bij Francisca en Yinxi.

Joy loopt op het eind van haar zwangerschap en is nog heel rustig, ze is nu 60 dagen zwanger dus over een paar daagjes zullen we weten wat voor wondertjes zij op de wereld zet, spannend!

22-03-2018

Joy groeit lekker hard en is op dit moment al zo'n 1200gr. aangekomen, we wachten het maar gewoon af. Het is elke keer weer spannend!

De kittens van ons R-nestje worden morgen alweer 12 weekjes en krijgen dan hun 2de enting en cotrole, de chip uiteraard niet vergeten. Ze zijn lekker druk met zijn alle van tijd tot tijd. Het gaat gelukkig heel goed met ze en alle 7 groeien heerlijk uit.

07-03-2018

De kittens van ons R-nestje hebben inmiddels al hun 1ste enting en controle gehad, alle 7 zijn goed gekeurd, geen problemen. 

Joy is zwanger van Bram en als alles goed gaat verwachten wij hun kleintjes rond 1 april.

12-02-2018

De kittens van het Q-nestje zijn inmiddels verhuisd en hebben het prima naar hun zin gelukkig. De 7 kleine dondersteentjes van het R-nestje maken nu het huis onveilig, wat een heerlijk stel is dat.

23-01-2018

Het gaat super goed met de 7-ling van Aimee en Bram, op Rex na, hebben alle kittens al een goed huisje voor de toekomst gevonden. 

De kittens van Unique en Bram zijn inmiddels al 12 weekjes en mogen volgende week alweer verhuizen, tijd gaat zo snel.

04-01-2018

Op 29 december zijn Bram en Aimee de trotse ouders geworden van 7 wondertjes. Het zijn 4 poesjes en 3 katertjes. Ze doen het gelukkig allemaal goed en mama is echt super lief voor ze. Er staan 3 poesjes en 2 katertjes in optie.

E-mailen
Bellen
Map