Maine Coon cattery "van 't Joélle Woud

 

 

22-10-2018

Ik ben er achter gekomen dat het kleintje een poesje is in plaats van een katertje. We hebben dus 3 poesjes en 1 katertje (optie). Ik kan me dus ook blijkbaar vergissen.

 

10-10-2018

Op woensdag 03 oktober 2018 zijn Pablo en Olivia allebei voor het eerst de trotse ouders geworden van 4 gezonde pachtige kittens. Het zijn 3 poesjes en 1 katertje in de kleur black tabby. 

 

01-09-2018

Van is fam. van Meel naar Teun komen kijken en ze waren gelijk verliefd op hem. Hij mag over 3 weekjes naar hun verhuizen en kennis gaan maken met hun andere lieve katten. Heel fijn dat we voor hem ook weer een super fijn huisje gevonden hebben.

 

26-08-2018

Zo eindelijk weer eens wat nieuws vertellen, de zomervakantie is inmiddels achter de rug. De kittens van ons   T-nestje zijn alweer 9 weekjes en hebben hun 1ste enting en controle gehad, alle 6 waren prima in orde. Er zijn 5 kittens die een liefdevol huisje hebben gevonden, alleen voor Teun zijn we nog op zoek.

 

01-07-2018

Afgelopen dagen zijn er al 4 kittens van het S-nestje verhuisd, ze hebben het geweldig naar hun zin in hun nieuwe huisje.

Eindelijk heb ik foto's kunnen maken van het T-nestje, nu 1,5 week. Ze zijn te bewonderen bij het mapje "kittens".

 

26-06-2018

Op woensdag 20 juni zijn Maddy en Bram de trotse ouders geworden van 6 prachtige en gezonde kittens. Maddy is apetrots op haar eerste baby's en is er nog niet bij weg geweest.

De kittens van ons S-nestje hebben zaterdag hun laatste enting en controle gehad en kunnen over een weekje verhuizen. De nieuwe eigenaren kunnen niet wachten...hihi.

 

18-05-2018

Vanmorgen is Claudia langs geweest om Stijn te bewonderen. Hij mag in de toekomst bij haar en haar gezin komen wonen, gezellig samen met de andere 2 poezenvriendjes!! Heel fijn hem.

17-05-2018

Gisteravond zijn Ruud en Margreet langs geweest om Sjoerd te bewonderen. Ze zijn helemaal verliefd geworden op hem en hij mag in de toekomst hun huisje onveilig gaan maken. Samen spelen met Kees (kenzo uit ons

k-nestje). Heel blij zijn we hiermee.

 

14-05-2018

De kittens van ons S-nest gaan goed en mama laat ze steeds meer los. Er zijn 5 kittens besproken en 2 katertjes staan in optie.

Maddy is zwanger!!! Wij verwachten de kittens van Bram en Maddy rond 18 juni, zijn heel erg benieuwd naar deze combinatie.

 

04-05-2018

De kittens van ons S-nestje groeien lekker en mama vind het allemaal wel best. We hebben besloten dat dit het laatste nestje is van Joy. Mocht u interesse hebben in haar hoor ik dit graag.

 

24-04-2018

Gisteravond is de fam. van Swaal op bezoek geweest en hebben besloten dat Summer bij hun mag komen wonen. Heel gezellig.

 

16-04-2018

De namen van de kittens van ons S-nestje zijn bekend, u kunt ook gelijk foto's bekijken van de 7 schatjes, ze staan onder "kittens".

 

05-04-2018

De kittens van ons S-nestje zijn vandaag 5 daagjes en doen het heel goed, mama Joy is een super lieve, tevreden moeder en ligt de hele dag bij haar kittens.

Voor Unique zijn wij op zoek naar een nieuw huisje, ze is inmiddels 5 jaar en dat vinden wij een leeftijd om te stoppen met fokken. Ze is super gezond en mega lief!! Wie interesse heeft in haar kan contact met ons opnemen.

 

03-04-2018

Vandaag gaat Rex als laatste van het R=nestje verhuizen. 

Zaterdag 31-03-2018 zijn Joy en Bram de trotse ouders geworden van 7 kittens, alles is goed gegaan en mama en de kleintjes doen het heel goed.

 

28-03-2018

De kittens van ons R-nestje hebben hun 2de enting en chip gehad en zullen deze week verhuizen. Rhailey was de eerste die gisteren het nest heeft verlaten. Ze doet het erg goed bij Francisca en Yinxi.

Joy loopt op het eind van haar zwangerschap en is nog heel rustig, ze is nu 60 dagen zwanger dus over een paar daagjes zullen we weten wat voor wondertjes zij op de wereld zet, spannend!

 

22-03-2018

Joy groeit lekker hard en is op dit moment al zo'n 1200gr. aangekomen, we wachten het maar gewoon af. Het is elke keer weer spannend!

De kittens van ons R-nestje worden morgen alweer 12 weekjes en krijgen dan hun 2de enting en cotrole, de chip uiteraard niet vergeten. Ze zijn lekker druk met zijn alle van tijd tot tijd. Het gaat gelukkig heel goed met ze en alle 7 groeien heerlijk uit.

 

07-03-2018

De kittens van ons R-nestje hebben inmiddels al hun 1ste enting en controle gehad, alle 7 zijn goed gekeurd, geen problemen. 

Joy is zwanger van Bram en als alles goed gaat verwachten wij hun kleintjes rond 1 april.

12-02-2018

De kittens van het Q-nestje zijn inmiddels verhuisd en hebben het prima naar hun zin gelukkig. De 7 kleine dondersteentjes van het R-nestje maken nu het huis onveilig, wat een heerlijk stel is dat.

 

 

23-01-2018

Het gaat super goed met de 7-ling van Aimee en Bram, op Rex na, hebben alle kittens al een goed huisje voor de toekomst gevonden. 

De kittens van Unique en Bram zijn inmiddels al 12 weekjes en mogen volgende week alweer verhuizen, tijd gaat zo snel.

 

04-01-2018

Op 29 december zijn Bram en Aimee de trotse ouders geworden van 7 wondertjes. Het zijn 4 poesjes en 3 katertjes. Ze doen het gelukkig allemaal goed en mama is echt superrr lief voor ze. Er staan 3 poesjes en 2 katertjes in optie.

15-12-2017

Ik ben benaderd door Debby met de vraag of ik een zeer goed huisje kan vinden voor Heaven, roepnaam Izzy. Ze leeft samen met een kater Bengel en moeten wel samen blijven, maar dat is logisch na 7 jaar samen te zijn. 

Het is zo dat Debby voor onbepaalde tijd naar het buitenland verhuisd en helaas haar 2 lieverds niet mee kan nemen en een geweldig mandje voor hen beide zoekt. Heaven is bij ons in de cattery geboren 7 jaar geleden en ik voel me dan ook verantwoordelijk voor haar plaatsing. Meer info zie "herplaatsing"

10-12-2017

Vanmiddag heeft Qwen visite gehad en hij gaat in de toekomst bij Hadley wonen. Zij heeft al 2 katten dus hij kan heerlijk gaan spelen.

Aimee haar zwangerschap verloopt super goed, ze groeit als kool. We zijn benieuwd hoeveel geheimpjes ze in haar buikje heeft.

05-12-2017

De kleine schatjes zijn alweer 5 weekjes, wat gaat het toch snel. Ze gaan super goed en maken van tijd tot tijd de woonkamer onveilig. Ze spelen er al lekker op los!

De zwangerschap van Aimee gaat gelukkig goed, ze groeit lekker en we zijn ernorm benieuwd naar haar kleintjes maar....nog 4 weken geduld hebben.

 

21-11-2017

Na de zeer trieste miskraam van Minouche op 14 november, gaat het nu gelukkig weer goed met haar. Ze is weer lekker aan het spelen en eet/drinkt heel goed. We laten haar lekker bijkomen van het hele gebeuren en we zien wel hoe de toekomst zal lopen voor Minouche.

De kittens zijn inmiddels 3 weekjes en komen vandaag naar beneden, lekker wennen in de woonkamer. Quincy heeft een super goed huisje voor de toekomst gevonden bij Petra en haar poezenbende. Voor Qwen zijn er ook mensen die interesse hebben, dat is nog even afwachten maar komt vast ook goed.

Ennnnn......nog meer nieuws......Aimee is zwanger van Bram, zo leukkkk. Als alles goed mag blijven gaan verwachten wij haar kittens rond oud en nieuw.

 

 

13-11-2017

Foto's van het Q-nestje staan bij "kittens"

 

12-11-2017

Vanmiddag zijn Gerald en Anouk op kittenbezoek geweest. Zij hebben voor Quint en Quatro gekozen. Super leuk dat de broertjes samen blijven en heerlijk met elkaar kunnen opgroeien. 

De zwangerschap van Minouche gaat heel goed, ze slaapt veel en eten is ook haar hobby geworden ��. Eind november zullen de kleintjes geboren worden. 

01-11-2017

Kittens nieuws!! Maandag 30 oktober zijn de kittens van Uniue en Bram geboren, 3 katertjes en 1 poesje. De kleuren van de katertjes zijn, 2 crème tabby katers en 1 black silver tabby katertje en het poesje is black silver tabby.

De bevalling is heel vlot verlopen en alles gaat goed met mama en de kleintjes.

 

 

08-10-2017

Gijs en Pearly hebben een geweldig goed huisje gevonden, zo blij mee!!!!!

Unique groeit lekker en slaapt veel, we zijn dan ook weer heel benieuwd naar de kleintjes, spannend....

 

14-09-2017

We krijgen weer baby's!!! Rond 27/29 oktober verwachten wij kittens uit de volgende combinatie: Unique en Bram. We zijn heel benieuwd naar de kleintjes, wordt weer spannend!

 

28-08-2017

Voor onze Pearly zijn wij op zoek naar een ander huisje, ze is gesteriliseerd. Mocht u interesse hebben in Pearly dan kunt u contact met ons opnemen.  

 

22-08-2017

De vakantie zit er weer op, Jelle naar zijn werk en de kids weer naar school. In de vakantie is onze nieuwe kerel aangekomen, Pablo wordt de nieuwe dekkater, fijn dat alles super goed geregeld was en hij keurig is afgeleverd bij ons.

De zwangerschap van Emily blijkt weer niet gelukt te zijn, ze heeft ons net als vorig jaar weer in de maling genomen. Ze is inmiddels weer krols geworden en opnieuw gedekt door Bram, we wachten het maar weer af. Zogauw ik nieuws heb over een eventuele zwangerschap laat ik dit uiteraard even weten.

 

 07-07-2017

We hebben de grote stap eindelijk durven nemen; Er komt een nieuwe dekkater bij ons in de cattery. Zijn naam is Escobar Big Winner, hij komt op 14 augustus uit rusland. Zijn roepnaam wordt Pablo. Ik vind het super spannend allemaal!

 

27-06-2017

We hebben voor alle kittens een geweldig huisje voor de toekomst gevonden. Odette gaat bij Diana en haar lieve dieren wonen, dus heel leuk voor haar.

De kittens van ons P-nestje hebben ook al hun laatste enting gehad en Puck gaat dan ook komende donderdag alweer het nest verlaten. Pip en Pepijn blijven 3 weekjes langer ivm rabies. 

 

08-06-2017

Gistreren zijn de eerste kittens verhuisd, ik moet zeggen dat viel weer zwaar. Maar ja ook dat hoort bij fokken, afscheid nemen van je kleine kitties. Ze hebben gelukkig een goed huisje gevonden en dat verzacht het ook wel. De kittens van ons O-nestje krijgen volgende week hun laatste enting en controle en mogen dan over 2 weken verhuizen, wordt het nog stiller. Van dit nestje zoeken we nog voor Odette een geweldig huisje voor de toekomst, als u interesse heeft hoor ik dit graag.

De kittens van ons P-nestje groeien als kool en hebben inmiddels ook al hun eerste enting en controle gehad, alles prima!

 

08-05-2017

Vanmiddag zijn Rick en Miranda op kiltten bezoek geweest, ze zijn gevallen voor Ophira. Zij gaat in de zomervakantie bij hun wonen. Ze krijgt daar een leuke poezen vriendin om mee te spelen dus super gezellig!!

Nu is alleen Odette (black silver tortie tabby) nog op zoek naar een lief huisje!

 

06-05-2017

Gisteravond een heel gezellig telefoongesprek gehad met Ester. Zij heeft Pip en Pepijn gereserveerd en komt volgende week zaterdag bij hun op bezoek. Super leuk!!!

 

05-05-2017

Vanmorgen zijn Bart en Janine op bezoek geweest om bij het P-nestje te kijken. Hun keuze is gevallen op Puck zij gaat in de toekomst bij hun wonen. Heel gezellig!

 

04-05-2017

Vanmiddag is Francisca samen met Yinxi op bezoek geweest voor Nikki, zij hadden haar al uitgekozen maar kwamen even langs om te knuffelen. Toen zagen de 2 crème katertjes van het O-nestje en besloten zij om Olly erbij te nemen. Dus super leuk voor Nikki dat zij een soort van broertje krijgt van haar eigen leeftijd, Olly. Francisca bedankt dat je voor ze wilt gaan zorgen. En Candy en Charly krijgen er 2 kameraadjes bij.

Michel is vanmiddag geweest om ook een schatje uit te kiezen. Zijn keuze is gevallen op Onyx, het crème katertje van het O-nestje.

 

30-04-2017

Vanmiddag is Rachida uit Maastricht hier geweest om naar onze kittens te komen kijken. Haar keuze is gevallen op Omana, dus over een poosje mag Omana de cattery van Rachida gaan versterken. Super leuk, het was heel gezelligen we hebben heel wat af gekletst. Bedankt Rachida van cattery Chattodo.

 

30-04-2017

Er staan nieuwe foto's op de site van het O-nestje. Die zijn alweer 5,5 week, wat gaat het toch snel. De kittens van het N-nestje hebben alle 5 een geweldig huisje voor de toekomst gevonden. Maar het duurt nog even voor ze uitvliegen. De kittens van het P-nestje komen vandaag naar beneden, spannend voor de kleintjes en natuurlijk ook voor mama Joy.

 

12-04-2017

De kittens van het N-nestje (fibi/gijs) zijn inmiddels 4 weekjes en lopen heerlijk door de woonkamer. De kattenbak hebben ze ook al gevonden dus dat gaat goed gelukkig.

De kittens van het O-nestje (pearly/bram) zijn gisteren naar de woonkamer verhuisd, allemaal even wennen maar gaat ook heel goed met ze. De foto's zijn hun zijn ook geplaatst, kijk bij "kittens" om ze te bewonderen.

De kittens van het P-nestje (joy/bram) zijn nu 1 weekje en groeien goed. Joy is ook een geweldig goeie moeder, en dat voor de eerste keer.

 

05-04-2017

Drukke boel hier in huis, Pearly is in de nacht van 22 op 23 maart bevallen van 6 kittens, 4 poesjes en 2 katertjes. Dit nestje krijgt de letter "O". De katertjes hebben de kleur crème/rood tabby en 3 poesjes zijn black silver tabby en 1 poesje is black silver tortie tabby.

Joy is gisteren bevallen van 4 kittens, 2 poesjes en 2 katertjes. Alle 4 de kittens zijn black silver tabby van kleur.

 

22-03-2017

 

Pearly weet ons aardig in spanning te houden, ze loopt nog lekker rond. Je merkt wel dat het einde naderd maar vooralsnog geen kittens.

De kitten van Gijs en Fibi zijn inmiddels alweer 1,5 week en groeien heel goed. Mama is super trots op haar kleintjes en laat ze geen moment alleen. Het poesje is inmiddels gereserveerd en gaat bij Francisca en haar dochter wonen, daar zijn al broer en zus Charly en Candy uit een eerder nestje van Fibi, dus dat wordt lekker spelen. 

 

13-03-2017

Gistermorgen 12 maart is Fibi bevallen van 5 lieve, mooie kittens. De kittens uit dit nestje krijgen allemaal een naam beginnend met de letter "N". Het gaat heel goed met mama en de 5-ling. Ze waren vanmorgen alle 5 aangekomen en dat geeft mij een super goed gevoel.

De meisjes van het M-nestje hebben afgelopen zaterdag hun laatste enting en controle gehad, alles was prima in orde met ze. Woensdag verhuisd Melani al, gaat zo snel allemaal.

 

01-03-2017

De meisjes van het M-nestje hebben inmiddels hun eerste enting en controle gehad, alles was prima in orde. 

Nog meer baby nieuws: Joy is ook zwanger en zal ongeveer rond 3 april haar kittens verwachten, en............jawel nog een zwangere... Pearly is ook zwanger die zal rond 21 maart haar kittens verwachten. Het wordt dus een drukke boel met drie nestjes in het voor uit zicht maar wel weer super leukkkkk!!!

 

10-02-2017

Nest aankondiging! Fibi is zwanger van Gijs, de kittens worden rond 11 maart verwacht, spannend! Lion krijgt vanmiddag zijn 2de enting en controle. Volgende week zijn de meisjes van het M-nestje aan de beurt die krijgen dan hun 1ste enting en controle.

 

03-02-2017

Alle kittens zijn voorzien van een geweldig goed huisje voor de toekomst. Woensdag avond zijn Eline en haar vriend langs geweest om kennis te maken met ons en met Lion. Lion gaat over een paar weekjes bij hun wonen en krijgt ook een speelkameraadje, echt super fijn!

 

17-01-2017

Vanmiddag is fam. de Bruin geweest om bij de kittens te kijken, zij hebben voor Melani gekozen. Heel leuk dat Melani in de toekomst bij hun een warm mandje krijgt en ook nog een speelmaatje. De kinderen zijn helemaal blij!!

 

08-01-2017

De feestdagen zijn weer allemaal achter de rug en we gaan een nieuw jaar tegemoed met veel lieve leuke en mooie kittens hopen wij. Op dit moment zijn de kittens van het M-nestje alweer 3 weekjes en groeien als kool. Mama Unique is dan ook super trotse op haar meiden. De meisjes hebben ook een naam gekregen en zijn te bewonderen bij het mapje "kittens".

Lion is een ontzettende dondersteen aan het worden en speelt erop los met Minouche, heerlijk om te zien. 

 

19-12-2016

Zaterdagavond is Unique bevallen van 3 prachtige poesjes. De kleuren zijn: 2 black tortie tabby en 1 red tabby. Het gaat goed met mama en de kleintjes. De poesjes krijgen een naam beginnend met de letter "M".

Lion loopt inmiddels heerlijk door de huiskamer en is nergens bang voor, de boef. Hij vind het helemaal geweldig en ligt super graag op schoot.

 

16-12-2016

Unique houdt ons allemaal in spanning, we moeten dus nog even geduld hebben.

De kleine Lion groeit als kool en weegt inmiddels 650gr. en hij wordt morgen 4 weekjes, heerlijke dikke beer is het aan het worden. 

 

05-12-2016

Er staan foto's van LIon op de site, hij is nu 2 weekjes en weegt 430 gram. Een hele dikke schat!! Het gaat ook super goed met hem en mama.

Vorige week dinsdag is onze nieuwe poes Minouche gekomen, echt een ontzettend heerlijk ding! Zo lief en lekker spelen met iederen, heel blij mee! Foto's volgen nog.

Over 1,5 week is Unique uitgerekend van de eerste kittens van Gijs, we zijn heel erg benieuwd!!

 

28-11-2016

Vandaag is het laatste kitten van het k-nestje verhuisd, heel stil in huis hoor. Mis ze wel dat heerlijke spul!! De klein Lion doet het super goed en mama is zo trots op hem.

 

22-11-2016

Pearly is afgelopen zaterdag bevallen van 2 kittens, helaas 1 kitten is een sterretje. Het andere kitten is een crème (smoke) tabby katertje en heet Lion. Het gaat inmiddels prima met mama en Lion.

Gisteren is het eerste kitten van het K-nestje verhuisd, tijd gaat zo snel. Kenai heeft het prima naar zijn zin in zijn nieuwe omgeving.

 

18-11-2016

Pearly houdt het spannend, nog steeds niet bevallen. Ze is wel onrustig dus wie weet.....nog even geduld hebben.

 

11-11-2016

Weer heel leuk nieuws....Unique is zwanger van Gijs. Dit nestje wordt verwacht rond 15/16 december. Gijs wordt ook voor de eerste keer vader, we zijn heeeel benieuwd!!

De DNA testen van Gijs zijn prima in orde.

 

01-11-2016

Afgelopen zaterdag hebben de kittens hun eerste enting en controle gehad, alles was prima in orde. Beide nieuwe katers, Bram en Gijs, hebben hun snaptest gehad en dat zag er allemaal goed uit, dus ook heel blij mee. De DNA test van Bram is inmiddels ontvangen en zoals ik verwacht had was deze ook helemaal in orde. Nu nog even wachten op de test van Gijs.

 

17-10-2016

Het gaat super goed met de 6-ling. Ze zijn al behoorlijk het huis onveilig aan het maken hihi. Zo geweldig om te zien, alles ontdekken en heerlijk rennen achter elkaar aan.

Nieuws!!! Pearly is zwanger van onze Bram, als alles goed gaat verwachten we rond 16 november de kittens. Dit is voor Bram de eerste keer dat hij vader wordt. Ben zoooo benieuwd!!

 

08-10-2016

Vanmiddag zijn Duncan en Nine bij ons op kitten bezoek geweest, ze kwamen kijken naar Kyle en vonden zijn zusje Kiki ook leuk. Dus u raad het al...... Kyle en Kiki gaan samen in de toekomst bij hun het huis op stelten zetten. Super leuk dat ze samen blijven.

Alle kittens zijn inmiddels gereserveerd en hebben een geweldig huisje voor de toekomst gevonden.

 

05-10-2016

Vanmorgen is Patsy langs geweest om een bezoekje te brengen aan de kittens. Zij is voor Kenai gevallen en hij mag in de toekomst bij haar wonen. Hij krijgt ook een speelkameraadje dus super leuk!!!!

 

03-10-2016

Voor Anisha is het tijd geworden om lekker te gaan genieten. Na een periode van geweldige kittens die zij op de wereld heeft gezet zoeken wij voor haar een heerlijk warm mandje. Mocht u interesse hebben in Anisha horen wij dit graag.

 

02-10-2016

Vandaag wordt onze Gijs alweer 1 jaar, gefeliciteerd lieverd!!

Voor 3 kittens zijn wij op zoek naar een heerlijk warm mandje. Dit zijn, Kiki het poesje en Kyle en Kenai 2 katertjes. Er staan weer nieuwe foto's op de site.

 

26-09-2016

 

Vandaag zijn Margreet en Ruud op kitten bezoek geweest. Hun keuze is gevallen op Kenzo, hij gaat in de toekomst hun huisje onveilig maken, hihi.

Helaas is Kenai weer beschikbaar gekomen!

 

21-09-2016

Vandaag zijn de kittens alweer 4 weekjes, wat gaat dat snel. Gisteren nog wat leuke foto's gemaakt van ze en die kun je bewonderen bij "kittens". Voor 3 kittens zijn wij nog op zoek naar een geweldig goed huisje, dit zijn: Kiki, Kenzo en Kyle.

 

17-09-2016

 

Vanmiddag zijn Kenneth en Belle een kijkje komen nemen bij de 6-ling. Hun keuze is gevallen op Kenneth het zwarte katertje. Over 10 weekjes mag hij hun nieuwe huisje onveilig gaan maken, hihi.

 

16-09-2016

Vanochtend is Elain op kitten bezoek geweest en heeft besloten dat het rode katertje Kenai bij hun komt wonen. Hij kan daar heerlijk met de kinderen gaan spelen en krijgt een geweldig goed huisje!

 

14-09-2016

Gistermiddag zijn Pim en Tessa langs geweest voor een kitten van het K-nestje. Hun keuze is gevallen op onze Kane. Hij gaat over 10 weekjes bij hun wonen en kan dan lekker gaan spelen met onze Jason die ook bij hun woont. Dat wordt een dolle boel!! hihi

 

05-09-2016

Wij zijn voor onze lieve Lewis op zoek naar een super goed huisje waar hij lekker kan gaan genieten. Lewis is een hele lieve kater die graag bij je op schoot ligt. Als in interesse hebt in Lewis kunt u contact met ons opnemen.

 

04-09-2016

Eindelijk staan de foto's van ons K-nestje op de site. Niet allemaal even helder maar volgende keer beter. De zwarte kittens zijn moeilijk op de foto te krijgen door hun kleur.

 

25-08-2016

 

Gistermiddag in de warmte is Emily bevallen van 6 kittens, 5 katertjes en 1 poesje. Het gaat heel goed met mama en de kleintjes. Foto's volgen nog. 

 

21-08-2016

 

De zomervakantie zit er weer op. Nu even tijd om de site weer een beetje bij te werken. Emily is over een dag 4 uitgerekend, ze is erg dik geworden dus we zijn heeeeel benieuwd hoe de bevalling zal verlopen. Vorige keer is het helaas mis gegaan, maar nu voelen we de kleintjes enorm bewegen in haar strakke buik.

In onze vakantie is Pearly ook gedekt door Lewis, we zullen nog even moeten afwachten of ze daadwerkelijk zwanger is. Zo gauw we meer weten vermeld ik dit natuurlijk even.

Onze 2 nieuwe katers staan ook in het mapje "katers"

 

30-05-2016

Helaas is het allemaal anders verlopen als wij gehoopt hadden. Emily is 25 mei bevallen van 1 kitten, helaas was het mannetje overleden toen het op de wereld kwam. Heel sneu voor Emily, maar zachtjes aan knapt ze weer op. We hopen de volgende keer dat het wel goed gaat.

 

23-05-2016

De laatste week voor Emily is aangebroken, we wachten met veel spanning op haar eerste nestje. Ze is al een beetje aan het zoeken, en heeft de werpkist goed gekeurd. 

 

09-05-2016

We zijn weer thuis na een heerlijke 2 weekse vakantie. Alle kittens op Jordan na zijn inmiddels verhuisd en maken het super goed in hun nieuwe huisje. Jordan gaat a.s. vrijdag verhuizen, dan kan hij kennis gaan maken met zijn nieuwe vriendje, ook een maine coontje. 

De zwangerschap van Emily verloopt voorspoedig, ze groeit lekker en heeft nergens last van. We verwachten de kleintjes rond 24/25 mei. Wij zijn heel benieuwd naar de kleintjes van Emily en Kai.

 

17-03-2016

Gisteravond heeft Indy bezoek gehad van Robin en Cathleen. Indy gaat in de toekomst bij hun wonen, heel erg leuk!!

De kittens van ons "J"nestje hebben allemaal een warm mandje voor de toekomst gevonden. 

Alle kittens hebben een lekker warm mandje voor de toekomst gevonden!!

 

 

15-03-2016

Voor Indy zijn wij op zoek naar een heerlijk warm mandje voor de toekomst. Heeft u interesse in haar dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent van harte welkom om haar eens een bezoekje te brengen.

Het gaat heel goed met de kittens, Het "I" nestje is alweer 7 weekjes en zijn erg ondeugend. Het "J" nestje is nu 5 weekjes en gaan lekker mee doen met de andere. Ook zij rennen heerlijk door de huiskamer.

 

29-02-2016

Het gaat super goed met alle kitltens. De kittens van Fibi zijn al een poosje in de huiskamer en de kittens van Anisha komen deze week naar beneden.

Er is nog 1 poesje beschikbaar uit de combinatie Fibi en Lewis, het poesje heet Indy, haar kleur is blue tabby. Uit de combinatie van Anisha en Lewis komt er ook 1 poesje vrij. Die staan nu nog in evalatie, maar zo gauw wij een keuze hebben kunnen maken komt er een poesje in de kleur blue silver tabby beschikbaar.

Gisteren zijn Ruben, Debbie en de kids geweest om een poesje uit te kiezen, hun keuze is op Iris gevallen en zij gaat gezellig in de toekomst onze Harmony (Nala) vergezellen. Super leuk!!!

 

 

07-02-2016

Anisha en lewis zijn gisteravond de trotse ouders geworden van 5 kittens in de kleur, blue silver tabby. Het zijn 3 katertjes en 2 poesjes. Het gaat heel goed met mama en de kleintjes.

De 4 kleintjes van Fibi gaan nu heerlijk spelen met elkaar en groeien ook lekker. Nieuwe foto's van deze kleintjes zijn te zien bij "kittens".

 

04-02-2016

Het gaat heel goed met de 4 kittens van Lewis en Fibi. Ze groeien lekker en mama vind het nog steeds helemaal geweldig die kleintjes om haar heen. Deze kittens krijgen alle 4 een naam die begint met een "I'.

Gisteravond zijn Raymond en Danielle langs geweest om een keuze te maken welke 2 schatjes bij hun komen wonen. Het zijn de 2 katertjes geworden, ze heten Indigo (Chino) en Isiah (Chester). De 2 poesjes gaan Iris en Indy heten. Vandaag gaan we foto's maken en dan kunnen jullie ze bewonderen.

Anisha loopt op het eind van haar zwangerschap en heeft het een beetje zwaar. Ik hoop voor haar dat het niet al te lang meer gaat duren. 

 

24-01-2016

Gisteren 23 januari 2016 is onze Fibi bevallen van 4 gezonde, mooie kittens. De kleuren zijn: 2 poesjes blue tabby en 1 katertje creme en 1 katertje blue tabby.

Het gaat super goed met ze en mama is heeeeel erg trots op haar kleintjes. Foto's volgen nog!

 

06-01-2016

Allereerst willen wij iedereen een voorspoedig en gezond 2016 wensen!!

Al 8 kittens zijn naar hun nieuwe warme mandje verhuisd. Komende zondag gaat Heather verhuizen en komt onze nieuwe kater Bram bij ons wonen. Gina en Gaby gaan 14 januari naar hun nieuwe huisje. En lieve Gijs blijft bij ons.

Nog meer nieuws....... Fibi en Anisha zijn zwanger!!! Fibi verwacht rond 22/23 januari haar kittens en Anisha zal rond 6 februari haar kittens krijgen. Spannend weer!!

 

17-12-2015

Vanochtend zijn Arno en Desiree een kijkje komen nemen bij Hummer, hij gaat in de toekomst bij hun wonen. Onze Fenna woont ook bij hun en dan kan hij heerlijk met haar gaan spelen. En natuurlijk ook met poes Gina die nu misschien een beetje rust gaat krijgen, want Fenna en Hummer schelen maar een paar maanden dus allebei nog lekker jong. Heel gezellig, fijn dat hij ook een super goed huisje krijgt.

 

10-12-2015

Vanmiddag zijn Felicia en Raymond van cattery Felirays komen kijken naar Heather. Ze zijn helemaal verliefd geworden en zij zal in de toekomst hun cattery gaan versterken. Heel veel geluk met Heather!!

 

09-12-2015

Gisteren zijn alle 12 kittens bij de dierenarts geweest voor hun 1ste enting en controle. Allemaal waren ze dik oké, gelukkig!

 

06-12-2015

Vanmiddag zijn Yvonne en Axel bij Happy op bezoek geweest, in de toekomst gaat Happy bij hun wonen en krijgt daar een lieve maine coon vriendin Sushi waar ze heerlijk mee kan gaan spelen.

We hebben besloten dat er een andere kater in onze cattery gaat komen en daarom komt Hummer weer beschikbaar.

 

04-12-2015

Vanmiddag zijn Debbie en Ruben met hun kinderen op bezoek geweest. Ze hebben besloten dat Harmony in de toekomst bij komt wonen. Heel gezellig zal ze het daar hebben, super!

 

28-11-2015

Vanmiddag is de fam. Heiligers op bezoek geweest en hun keuze is gevallen op Hope. Zij gaat in de toekomst bij hun wonen en heerlijk spelen met hun 2 kleine meisjes.

 

26-11-2015

Wij hebben op dit moment een herplaatser, Lara. Ze word begin december 2 jaar en is nog niet gesteriliseerd maar dit is wel de bedoeling voor de toekomst. Neem een kijkje bij het mapje "herplaatsing".

  

20-11-2015

Vandaag nieuwe foto's van de 12 kittens. Het G-nestje is nu 7 weekjes en het H-nestje 6,5 week. Er zijn nog maar 4 poesjes beschikbaar van het H-nestje.

 

17-11-2015

Vanmiddag zijn Maarten en Chiara naar de kittens komen kijken, hun keuze is gevallen op Hero. Hij krijgt een heel goed huisje en ze hebben ook een katertje van 1 jaar waar hij heerlijk mee kan gaan spelen. Geweldig!

 

14-11-2015

Vanmiddag zijn Manon en Mathieu met hun kleine meisje komen kijken bij Harvey. Ze zijn helemaal verliefd op hem en hij mag in de toekomst bij hun gaan wonen. Hij krijgt een grote zus Maine Coon Juul waar hij heerlijk mee kan gaan spelen. Super fijn!

 

08-11-2015

Gisteren is ons baasje 50 jaar geworden en heeft voor zijn verjaardag ons broertje Hummer gekregen. Dat betekent dat Gijs en Hummer in de toekomst de cattery gaan versterken. Harvey is nu weer beschikbaar gekomen.

Vandaag zijn Dennis en Maaike geweest om een keuze te maken, ze hebben voor Hayley gekozen. Zij gaat in de toekomst bij hun wonen, gezellig!

 

01-11-2015

Er staan nieuwe foto's van het H-nestje op de site! Alle kittens van het G-nestje van Pearly zijn voorzien van een geweldig goed huisje voor de toekomst. Van het H-nestje van Unique zijn er nog 6 beschikbaar.

 

31-10-2015

Vanmiddag is de fam. Teunisse komen kijken naar Gaby, zo vonden haar heel erg leuk maar ook haar zusje Gina viel heel erg in smaak. Dan maar allebei zeiden ze, dus de zusjes Gaby en Gina gaan in de toekomst bij hun wonen. Heel fijn vind ik dat, kunnen ze samen lekker op groeien. 

 

26-10-2015

Er staat een optie op Gaby, het blue tabby poesje van Pearly. De fam. Teunisse komt a.s zaterdag 31-10 kijken naar haar.

 

21-10-2015

Gisteravond zijn Dennis en Maaike bij de kittens komen kijken. Ze hebben een optie op Heather en Hero genomen omdat ze nog niet konden kiezen. Ben heel benieuwd welk kitten bij hun gaat wonen in de toekomst.

Zogauw het lukt zal ik proberen wat betere foto's te maken van het H-nestje. 

 

20-10-2015

De kittens van Unique het H-nestje is vandaag alweer 2 weekjes. Ze groeien lekker en willen al uit de werpkist klimmen, help! 

De kittens van Pearly het G-nestje is alweer 2,5 week. Er staan nieuwe foto's bij "kittens" die zijn afgelopen zondag genomen.

 

14-10-2015

Alle 12 kittens groeien heel goed, het gaat gelukkig allemaal voorspoedig en de beide moeders doen het echt super!!! Van de 4-ling staan er nieuwe foto's bij "kittens".

Vanmiddag is de fam. Westein op bezoek geweest en heeft hun keuze op Guido laten vallen. Hij krijgt een heel goed huisje met nog 2 maine coon vriendjes. Heel erg leuk!

 

08-10-2015

Op dindsdagmiddag 6 oktober is Unique bevallen van maar liefst 8 kittens. Het zijn 3 katertjes en 5 poesjes in de volgende kleuren: 1 black solid katertje, 1 black tabby katertje, 1 red tabby katertje. En de poesjes zijn alle 5 black tortie tabby. De bevalling is super snel gegaan en moeder en kids maken het goed.

De kittens van Pearly groeien als kool, het worden al echt heerlijke volle kittens.

 

04-10-2015

Op vrijdagavond 2 oktober zijn de kittens van Pearly geboren. Het zijn 3 katertjes en 1 poesje. De katertjes hebben de volgende kleuren: 1 red tabby, 1 blue tabby, 1 black tabby. Het poesje heeft de kleur black tortie tabby. Het gaat super goed met mama en de kleintjes, ze groeien nu al heel goed.

 

10-09-2015

Pearly is nu 6 weekjes zwanger en groeit gestaag, het gaat heel goed met haar. Ben heel benieuwd naar haar kindjes. Nog even 3 weekjes geduld.......

 

28-08-2015

Gistermiddag is de fam. van Eekelen komen kijken bij de kleine Fenna. Zij gaat in de toekomst bij hun wonen en dat vind erg leuk. Ze hebben 2 kleine kinderen en een poezenvriendinnetje voor Fenna en daar kan ze heerlijk mee gaan spelen. Geweldig!!

 

23-08-2015

Zo de zomervakantie zit er weer op en alle kittens van het E-nestje zijn verhuisd. Emily blijft bij ons wonen en wordt al een mooie dame. Foto's van Emily zijn toegevoegd bij poezen, onderaan.

Fenna zoekt nog een heerlijk warm mandje, voor interesse kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

 

19-06-2015

Gisteravond is er bezoek geweest voor Emma. Zij gaat in de toekomst bij de fam. Diepenhorst wonen die al meerdere kattenvriendjes hebben voor haar. Super leuk, zal ze geweldig vinden!

Alle kittens van het "E"-nestje hebben een geweldig goed huisje gevonden. Ze gaan alle 3 (want Emily blijft bij ons) in de vakantie verhuizen.

De kittens van Unique groeien werkelijk als kool, en mama is helemaal in love. Ze doen het geweldig goed en hebben hun oogjes al open. Er staan nieuwe foto's in het mapje "kittens".

 

15-05-2015

Unique is zaterdag ochtend 13 juni bevallen van 2 prachtige kittens. De bevalling was heel zwaar voor haar want de kittens lagen in stuit en kwamen er niet vanzelf uit. Gelukkig heb ik haar kunnen helpen en zijn de twee zwaar gewichten toch goed door de bevalling heen gekomen. Het katertje woog 135gr en het poesje woog 129gr. Ze heten Fenna en Flash. Het gaat inmiddels super goed met mama en kids, Unique is zo trots als een pauw op haar tweeling. Heerlijk om te zien!!

 

29-05-2015

Gisteravond is er visite geweest die is komen kijken naar de twee dames die nog een heerlijk warm mandje zoeken. De keus is gevallen op Enjoy, zij gaat in de vakantie verhuizen naar de fam. van Es. Daar zal ze zeker heel erg verwend gaan worden!

Alleen Emma is nu nog beschikbaar en op zoek naar een gouden mandje.

De zwangerschap van Unique vordert gestaag en het gaat heel goed met haar, nog 2 weekjes en dan zullen we zien wat voor boefjes er weer geboren gaan worden. Spannend weer!!

 

19-05-2015

nieuwe foto's van de 4 meisjes te zien bij "kittens".

 

18-05-2015

Het gaat super goed met de kittens van Lara en Lewis, ze groeien goed en spelen erop los!! HELP...niets is meer veilig haha.

Voor Elvira hebben wij een super goed huisje gevonden, ze gaat over een aantal weekjes bij fam. Verbrugge wonen. Zij hebben al een britse langhaar dus daar kan ze heerlijk mee gaan spelen.

Denzel en Diva gaan vandaag alweer verhuizen, we zullen ze wel gaan missen hoor die kroelkipjes!

 

 

10-05-2015

De kittens van ons C-nestje zijn allemaal naar hun nieuwe huisje gegaan en hebben het prima naar hun zin. De kittens van ons D-nestje krijgen komende woensdag alweer hun 2de enting en kunnen volgende week verhuizen naar hun nieuwe huisje, ze blijven gezellig samen.

De kittens van ons E-nestje zijn inmiddels al weer 5,5 week en vandaag nieuwe foto's gemaakt, die kunt u bewonderen bij "kittens". Deze meiden zijn alle 4 alleen maar beschikbaar voor de liefhebbers.

Unique is zwanger en verwacht haar kittens rond 9 juni. Hoera!!

 

03-04-2015

De kittens van Lara zijn geboren op 31 maart. De bevalling ging voorspoedig en super snel, binnen een uurtje was Lara klaar. Het zijn 4 poesjes in de kleur black tortie (tabby) smoke. Het gaat goed met ze, ze groeien al lekker en Lara vind het heerlijk van die kleintjes om haar heen. Foto's volgen nog...

 

26-03-2015

De kittens van het C-nestje hebben gisteren hun eerste enting gehad en ze zijn weer goed gekeurd, hihi.

Lara groeit nog steeds en haar buik wordt echt groot, ben benieuwd, nog even geduld.

 

23-03-2015

Het gaat super goed met alle kittens, ze spelen, rennen en klimmen erop los. Heel gezellig weer hoor. Er staan nieuwe foto's van ze op onze site. Komende woensdag zijn ze alweer 9 weekjes en krijgen ze hun eerste enting, spannend voor ze.

Volgende week rond 1 april en dat is geen grap, is onze Lara uitgerekend. Dit wordt haar eerste nestje dus we zijn heel erg benieuwd hoe het zal gaan. Als het zover is zal ik dit uiteraard met jullie delen.

 

01-03-2015

Gisteren is Dirk komen kijken bij Calvin en er is besloten dat hij bij zijn halfbroertje Zero gaat wonen. Dan kan hij heerlijk samen met Zero spelen en de boel onveilig maken.

 

24-02-2015

Vandaag is de fam Verheem komen kijken naar de kittens van Anisha en Lewis. Ze gaan in de toekomst samen bij hun wonen. Super gezellig!!

 

22-02-2015

Coen heeft vandaag visite gehad en hij mag in de toekomst bij de fam Hutsebaut in België gaan wonen, heel gezellig.

 

20-02-2015

Op beide kittens van Anisha en Lewis staat een optie.

 

18-02-2015

Anisha is vannacht na een zware bevalling moeder geworden van 2 prachtige kittens, een poesje en een katertje in de kleur blue silver tabby. Meer info en foto's volgen nog

 

16-02-2015

Anisha weet het lekker spannend te houden, ze is nog niet bevallen!

 

12-02-2015

Er staat een optie op Coen, voor de fam Hutsebaut uit België.

 Anisha loopt op alle dag en wordt nog steeds dikker, ben heel benieuwd!

 

08-02-2015

Eindelijk gelukt om foto's te maken van het C-nestje. U kunt ze bewonderen bij "kittens". Voor onze Coen zijn we nog op zoek naar een gouden mandje.

Voor Anisha is de laatste week aangebroken, op valentijnsdag verwacht zij haar kittens. Spannend!!

 

02-02-2015

De kittens van Fibi doen het erg goed, groeien lekker en bewegen behoorlijk door de werpkist. Geweldige lieve kleine knuffeltjes zijn het aan het worden. Er zijn al 4 kittens die in de toekomst een super huisje hebben gevonden, 1 katertje genaamd Coen blue/white is nog vrij. Helaas zijn de foto's die wij genomen hebben niet zo mooi geworden dus dat moeten we even over doen.

Anisha groeit ook lekker, de kittens voel je al lekker bewegen in haar buikje.

 

30-01-2015

Even een up-date, de kittens van Fibi groeien goed en moeder is super trots op haar kleintjes. Ze verzorgd ze heel goed. De kittens hebben allemaal een naam met een "C" gekregen en ik zal zo snel mogelijk wat foto's plaatsen van de 5-ling.

het poesje (gereserveerd voor Francisca) gaat Candy heten, het rode katertje (gereserveerd voor Dagmar) gaat C-jay heten, het crème katertje (optie voor Dirk) heet Calvin, het blue/white katertje heet Coen en het blue tabby katertje (gereserveerd voor Francisca) gaat Charly heten.

Over 2 weekjes is onze Anisha uitgerekend, ze wordt al lekker dik en de kittens kunnen we ook al voelen bewegen, echt geweldig.

 

23-01-2015

Op woensdag 21-01-2015 is onze Fibi bevallen van 5 gezonde kittens. De bevalling ging heel vlot en de eerste 3 kittens waren binnen 12 minuten! geboren, daarna nam ze even pauze (logisch) en kwamen de andere 2 kittens op de wereld. Het gaat heel goed met mama en de kleintjes, Fibi is echt een super moedertje en ligt de hele dag bij hun en vertroeteld ze met heel veel liefde.

Het zijn 4 katertjes in de kleuren: 1x blue tabby, 1x blue/white tabby, 1x crème en 1x rood tabby, het poesje heeft de kleur black tortie met wit (optie). Foto's volgen nog hoor.

 

20-01-2015

Een tijdje geen nieuws gehad, maar nu is Fibi hoog zwanger en kan gaan bevallen. Ik ben heel benieuwd hoe ze zal reageren want het zijn haar eerste kittens. Haar karakter is heel zacht en lief, ik verwacht dat het een super moedertje zal zijn, maar dat moeten we even afwachten. Zo gauw de kittens geboren zijn dan zal ik dit nieuws met jullie delen.

Anisha is ook zwanger, zij verwacht haar kittens rond Valentijnsdag (14 februari), ook weer spannend, deze kittens zullen allemaal de blue/blue silver dragen.

 

03-09-2014

Zo eindelijk even tijd om de site bij te werken. Heerlijke vakantie gehad en gelukkig hebben alle kittens een super goed huisje gevonden, heel blij mee!!

We hebben besloten om Anouk bij ons te houden, het is een super mooi meisje en zij mag bij ons in de toekomst de cattery versterken.

 

08-07-2014

De kittens groeien echt als kool, komende donderdag zijn ze alweer 9 weekjes en krijgen ze hun eerste enting en controle. Er zijn 3 kittens die al een goed huisje gevonden hebben als ze mogen verhuizen, alleen Bibi zoekt nog een gouden mandje. Nieuwe foto's zijn toegevoegd bij "kittens"

Anouk is ook nog beschikbaar, zij is inmiddels 18 weekjes en mag eventueel gelijk verhuizen.

 

20-06-2014

Even weer een up-date. De herplaats poes Tess die op onze site stond heeft een heel fijn huisje gevonden, gelukkig is daar ook een speelkameraadje voor haar.

De kittens van Pearly doen het goed, ze eten heerlijk vlees en brokjes, alleen Bickel heeft er nog een beetje moeite mee maar ik zag vandaag dat er verbetering in zit, dus blijven hopen. Komend weekend gaan we nieuwe foto's maken en zullen die zo gauw mogelijk op de site zetten. Er zijn van dit nestje nog 2 kittens beschikbaar, Bibi een blue silver tabby poesje en Boy een crème tabby katertje.

Anouk is nog beschikbaar, zij is nu 15 weekjes en mag verhuizen.

 

06-06-2014

Gisteravond is de familie van Ee op bezoek geweest om bij Bickel te komen kijken. Ze zijn helemaal verliefd geworden op hem. Hij gaat als hij oud genoeg is bij hun wonen en krijgt een brits korthaar vriendje om lekker mee te kunnen spelen en ravotten. Heel erg leuk.

Vanmiddag rond 16.00u gaan Aron en Alvin verhuizen en ik ben benieuwd hoe ze het gaan vinden daar. Ze zullen even moeten wennen maar dat is logisch, ze zijn lekker samen dus hebben steun aan elkaar en kunnen samen de boel onveilig maken, haha. Succes met ze hoor Peter en de kinderen!!

 

04-06-2014

De kittens van het A-nestje hebben maandag hun laatste enting en check-up gehad, alles was gelukkig goed met ze. De kereltjes Aron en Alvin gaan vrijdag verhuizen, voor Anouk zoeken wij nog een warm mandje.

Met Risa gaat het goed, ze is al aardig aan het wennen in haar nieuwe huisje.

De kittens van het B-nestje zijn lekker aan het groeien en stoeien, ze rennen al door de bench en knokken er flink op los met zijn viertjes, geweldig om te zien, Het is weer een heerlijk stel hoor.

 

27-05-2014

Voor Risa hebben wij een super goed huisje gevonden. Ze blijft dicht in de buurt wonen, en ik hoop dat Risa haar draai kan gaan vinden. Bedankt fam. van den Donker voor het opnemen van Risa in jullie gezin.

De kittens van Pearly en Lewis groeien echt als kool, ze klimmen ook de werpkist al uit!!! help!!! We gaan vanavond maar de zijkleppen van de kist dichtdoen, dan kunnen ze er in ieder geval niet meer uit, de bovenkant blijft natuurlijk open zodat Pearly er makkelijk in en uit kan. Wat een dondersteentjes zeg, ze moeten nog 3 weken worden! Waar gaat dat heen?!?!

 

22-05-2014

De kittens van Pearly en Lewis zijn vandaag alweer 2 weekjes, gaat snel. Ze doen het super goed en lopen al heerlijk door de werpkist, moeder is super trots en wijkt geen moment van hun zijde.

Er staan eindelijk foto's van deze kittens op de site, deze zijn gisteren gemaakt dus vers van de pers zullen we maar zeggen.

Voor Anouk zijn we nog op zoek naar een heerlijk warm mandje. De kittens van het A-nestje zijn nu ook al 11 weekjes, dus nog even en zij mogen verhuizen. Zal wel weer stil worden hoor.

 

12-05-2014

Zo de mei-vakantie zit er weer op, terug naar het gewone leven. Kids weer naar school en Jelle weer werk. In de vakantie zijn de kittens van Anisha en Lewis (het Z-nestje) allemaal verhuisd naar hun nieuwe paleisjes. Ze maken het alle 4 super goed en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

De kittens van Unique en Lewis (het A-nestje) zijn morgen alweer 10 weekjes, ze krijgen vanmiddag hun eerste enting (dit i.v.m. de vakantie) en zij groeien ook heel goed en spelen erop los. Voor Anouk zijn wij nog op zoek naar een heerlijk warm mandje.

Op donderdag morgen 8 mei, heel vroeg, is Pearly bevallen van 4 prachtige kittens. Het zijn 2 poesjes en 2 katertjes. De kleuren en namen zijn, crème tabby katertje zijn naam is Boy.  red tabby katertje zijn naam is Bickel,  blue crème tortie poesje zij heet Britt en een blue (silver?) tabby poesje genaamd Bibi.

Het gaat super goed met deze kittens en wegen na 4 dagen al over de 200gram,  volgens mij heeft moeder slagroom in plaats van melk, hihi.

 

22-04-2014

Helaas minder goed nieuws, het poesje Abigail heeft het jammer genoeg niet gered, zij is zaterdag een sterretje geworden. Rust zacht lieverd!!

We hebben nieuwe foto's gemaakt, kijk bij kittens

Wij zijn voor onze Risa op zoek naar een geweldig huisje waar zij lekker oud mag worden. Risa is gesteriliseerd en wij hopen dat zij heel goed terecht gaat komen.

 

16-04-2014

even een up-date.

De kittens van Anisha en Lewis hebben alle 4 een super huisje gevonden, over 2 weken mogen zij verhuizen. De kittens van Unique en Lewis zijn nu 6 weekjes en hebben een klein virusje opgelopen, niet alle 4 zijn een beetje ziek gelukkig maar wel 2 die het iets moeilijker hebben. Deze 2 krijgen uiteraard wat medicijnen en hopen dat het gauw beter gaat. Vandaar er ook geen nieuwe foto's zijn van dit nestje, als ze weer beter zijn kunnen we weer mooie foto's maken en natuurlijk op de site zetten.

Onze Pearly is nu 6 weken zwanger en is uitgerekend rond 6/7 mei, ze gaat nu lekker groeien en haar buikje is al aardig te zien. Ik hoop dat alles zo goed blijft gaan en ben natuurlijk weer heel nieuwsgierig naar haar kleine kittens, maar ja weer even geduld hebben pffff.

 

05-04-2014

 

De kittens van het Z-nestje hebben afgelopen vrijdag 04-04 hun eerste enting en controle gehad bij de dierenarst. Ze zijn allemaal prima in orde, gelukkig.

De fam. van Kranenburg is vandaag al langs gekomen in plaats van maandagavond. Zij hebben besloten dat Zack bij hun mag komen wonen over 4 weekjes. Hij krijgt een geweldig goed huisje en daar is ook al een speelkameraadje voor hem, de maine coon poes Misty.

 

02-04-2014

De kittens van ons Z-nestje worden vrijdag voor het eerst geënt en gecontroleerd. Maandagavond komt Denny kijken bij Zack, tot die tijd staat er een optie op hem.

 

01-04-2014

De kittens van Unique lopen ook al door de huiskamer, ze zijn vandaag 4 weekjes en groeien heel goed. Ze eten ook al vlees, het gaat echt super hard. Van dit nestje komt nog 1 poesje vrij, de andere kittens hebben al een warm mandje voor de toekomst gevonden.

Zero heeft ook een mandje gevonden bij Dirk in Baarle-Nassau, heel toevallig vlak bij onze camping. Er zijn al 3 kittens van het Z-nestje verkocht, alleen Zack zoekt nog een heerlijk mandje.

 

26-03-2014

De kittens van Unique komen deze week naar beneden, ze zijn inmiddels 3 weken en klimmen bijna de werpkist uit, dus tijd voor wat anders. Ze groeien ook weer als kool, het gaat eigenlijk voor het mooie weer veel te snel allemaal. Maar ja dat hoort erbij.

Zaterdag krijgt Zero visite in Baarle-Nassau en tot die tijd staat er een optie op hem voor deze mensen, zijn broertje Zack is nog wel beschikbaar.

 

21-03-2014

Er zijn 2 kittens verkocht van het A-nestje, het zijn Aron en Alvin, ze gaan samen bij Peter en zijn kinderen wonen. Van de meisjes komt er nog 1 vrij als wij een keuze hebben gemaakt welke bij ons zal blijven.

 

19-03-2014

Er staan nieuwe foto's van het A-nestje van Unique op de site. De kittens hebben ook allemaal een naam gekregen beginnend met een A.

Er zijn nog 2 katertjes beschikbaar uit het Z-nestje, dit zijn Zack en Zero. De kittens zijn nu 6 weekjes en maken de boel aardig onveilig in huis hahah.  Mocht u interesse hebben horen wij dit graag.

Het gaat super goed met de nieuwe meisjes, Fibi en Lara. Ze spelen erop los samen en zijn inmiddels helemaal gewend, het kattenluikje is niet meer eng en ze gaan al zelf naar de buitenren en naar boven toe. Dus gelukkig gaat het goed.

 

12-03-2014

Gisteren is onze cattery uitgebreid met een nieuw poesje. Haar naam is Lara en haar kleur is rood silver tabby. Wij willen cattery Chaydeso heel erg bedanken voor dit mooie lieve meisje.

Onze Youri is ook verhuisd, hij woont nu bij cattery Chaydeso en gaat in de toekomst daar voor nageslacht zorgen. Super veel plezier van hem!!

De kittens van onze Anisha groeien als kool en maken de woonkamer aardig onveilig, ze breken met zijn vieren aardig de tent af en het is weer heerlijk gezellig al die hummels in huis.

De kittens van onze Unique doen het ook prima gelukkig, hun oogjes zijn allemaal open en ze liggen heerlijk met moeder samen in de werpkist. Over 2 weekjes mogen ook zij naar beneden komen om aan alles te wennen.

Er staan nieuwe foto's van onze kater Lewis op de site!!

 

09-03-2014

Afgelopen vrijdag is helaas het rode katertje van Unique overleden. Hij heeft geen ene slok moedermelk op en wilde het niet ook. We zijn gaan bijvoeren, maar vrijdagochtend wilde hij helemaal niets meer. Echt heel erg jammer en sneu voor Unique. Gelukkig gaan de andere 4 super goed en groeien als kool.

Er staan nieuwe foto's op de site van onze blue silver 4-ling en we hebben foto's van de 4 kleintjes van Unique. Deze hebben nog geen naam gekregen maar dat hoop ik snel te kunnen verzinnen.

Vanavond is Nanni uit maastricht geweest om een kitten te kiezen uit het Z-nestje. Haar keuze is gevallen op Zorro, als hij oud genoeg is gaat hij in het gezellig limburg wonen.

 

06-03-2014

Unique is op 4 maart bevallen van 5 gezonde kittens. Ze is super trots en gelukkig ging de bevalling goed, de kittens lagen alleen alle 5 in stuit dus dat was voor Unique niet zo prettig.

het rode kitten heeft het op dit moment even moeilijk, maar we zijn hem aan het  bijvoeren en we gaan keihard duimen dat hij er bovenop komt.

Foto's van dit nestje volgen nog....

 

03-03-2014

Vandaag zijn de kittens van het Y-nestje gechipt en geënt, ze zijn ook allemaal goed gekeurd. Komend weekend mogen ze verhuizen naar hun nieuwe warme mandjes.

Unique is een beetje slijm aan het verliezen dus de bevalling zal niet lang meer op zich laten wachten, spannend!!!

 

25-02-2014

Het gaat gelukkig goed met Tygo, hij went al aardig in zijn nieuwe omgeving.

De kittens van ons Z-nestje groeien als kool en Ziggy heeft al voor de toekomst een geweldig leuk huisje gevonden, hij gaat namelijk bij Anne en Richard wonen waar ook onze Youp een warm mandje zal krijgen.

Komend weekend (2-mrt) verwachten wij de kittens van Unique en Lewis, ben heel benieuwd hoe Unique dit zal vinden het wordt namelijk haar eerste nestje. Zogauw de kittens geboren zijn zal ik dit uiteraard even vermelden.

 

19-02-2014

We hebben gelukkig voor Tygo weer een super goed huisje gevonden, aankomende vrijdag gaat hij verhuizen. Ik hou jullie op de hoogte over zijn ontwikkelingen.

Er staan foto's van het Z-nestje op de site!!

 

16-02-2014

Helaas vind Tygo het huisje waar hij nu woont iets te stil, daarom zoeken wij voor hem een nieuw huisje waar al katten aanwezig zijn zodat hij lekker met ze kan spelen. Mocht u interesse hebben horen wij dit graag.

 

13-02-2014

Voor Yessi hebben we ook een geweldig goed huisje gevonden, hij gaat samen met zijn broertje Yordi bij Gertie en Ron wonen, super leuk!!

 

12-02-2014

Gisteren 11 februari heeft het Y-nestje hun eerste enting gehad, ze zijn ook allemaal goed nagekeken en goed gekeurd. Dat is altijd fijn om te weten, ook voor de mensen waar ze in de toekomst gaan wonen,

De 4-ling van Anisha worden al aardig groot, ze groeien als kool en gaan super goed vooruit. Anisha is een geweldig goede moeder.

 

09-02-2014

Yoshi heeft ook een gezellig huisje gevonden, hij gaat bij Melinda en haar gezin wonen. Hij krijgt een lieve maine coon als speelkameraadje.

Vanmiddag bij onze Fibi wezen kijken, wat een heerlijk knuffeltje is dat zeg. Nog even 2 weken geduld en dan mag ze bij ons komen wonen,

 

08-02-2014

Voor Youp hebben we een gezellig en leuk huisje gevonden, hij gaat bij Anne en Richard en hun 2 britse kortharen wonen.

De kittens van Anisha hebben hun oogjes open, leuk weer hoor.

 

04-02-2014

We hebben voor Yordi al een super goed huisje gevonden, als hij 13 weekjes is gaat hij bij Gertie en Ron wonen.

De kittens Anisha doen het goed, moeder is echt super trots.

 

03-02-20144

er staan nieuwe foto's van het Y-nestje bij het mapje kittens.

 

02-02-2014

De kittens van Anisha en Lewis zijn geboren, het zijn 4 katertjes in de kleur blue silver tabby, het gaat goed met moeder en haar kereltjes.

Voor Xara hebben we een super leuk huisje gevonden, zij gaat bij Margreet en haar kinderen wonen.

Er zijn nieuwe foto's gemaakt van het Y-nestje maar door de bevalling komen die pas morgen op de site te staan.

 

31-01-2014

Anisha staat op punt van bevallen, heel spannend weer. Als de kittens geboren zijn zullen we dit uiteraard even vermelden. 

Komend weekend zullen we weer foto's maken van de andere kittens, het X-nestje en het Y-nestje.

Over 4 weken is Unique uitgerekend en ik ben benieuwd hoe zij het gaat doen als moeder, dit wordt haar eerste nestje.

 

12-01-2014

Er staan nieuwe foto's op de site!! De kittens van Naomi worden morgen alweer 5 weekjes en de kittens van Risa zijn alweer 6 weekjes. Het gaat snel hoor allemaal, ze lopen lekker rond in de huiskamer en genieten volop van elkaar en van onze hond Macho.

 

05-01-2014

Allemaal een geweldig 2014!!!!

heerlijk vakantie gehad, morgen begint het gewone leven weer. De kittens van Risa groeien als kool en lopen lekker door de hele huiskamer, Macho ons hondje vind het erg leuk levend speelgoed, maar hij is wel super lief voor ze hoor. De kittens van Naomi groeien ook lekker maar iets minder hard als dat ik zou willen, moeder heeft haast geen melk meer dus ik ben ze aan het bijvoeren, morgen worden ze 4 weekjes en sommige eten al vlees dus we gaan de goede kant op. Nieuwe foto's volgen nog.

 

10-12-2013

Hoera de kittens van Naomi zijn gisteren geboren, 5 katertjes. De kleuren zijn, 2 black en 3 black tabby kereltjes, het is weer helemaal leuk!!

 

03-12-2013

Nieuwe foto's van de kittens van Risa geplaatst. Het gaat gelukkig goed met Risa, ze herstelt heel goed van haar keizersnede. De kittens gaan ook heel goed, ze groeien behoorlijk hard.

Nog even geduld en de kittens van Naomi worden geboren, ze bouwen nu al een feestje in haar buik dus dat belooft nog wat.

 

29-11-2013

Hoera.... de kittens van Risa en Lewis zijn geboren. Het is alleen jammer dat ze via een keizersnede ter wereld zijn gekomen, maar gelukkig gaat alles goed. Ze zijn te bewonderen op onze voorpagina. Het is een black solid poesje, zij heet Xara en een creme tabby katertje hij heet Xavi.

Nu is het wachten op de kittens van Naomi en Lewis, die verwachten wij rond 8 december, dus nog even geduld opbrengen, pfff wat moeilijk!!

 

22-11-2013

het komende weekend wordt het spannend want dan is Risa uitgerekend, ben heel benieuwd of ze het deze keer zelf kan, vorig jaar werd het een keizersnede en heeft maar 1 kitten (van de 4)  het gered, onze Unique. Zo gauw er nieuws is rond de bevalling laat ik dit even weten. De vader van de kittens is Lewis en we verwachten de volgende kleurtjes uit deze combinatie: black en red tabby katertjes en black torbie poesjes.

Naomi is heeeeel zwanger en wij verwachten haar kittens rond 8 december, dus ook weer spannend allemaal. Deze keer is ze echt zwanger hoor, vorige zwangerschap was dus nep, ze heeft me toen echt in de maling genomen, maar ook dat kan gebeuren. 

Lewis is ook de vader van deze kittens en van deze combinatie verwachten wij allemaal blue of blue silver tabby katertjes en poesjes.

 

14-10-2013

Goed nieuws.......Risa is zwanger. Wij verwachten haar kittens rond 24/25 november, weer spannend.

 

06-10-2013

Wat kan een poes je in de maling nemen zeg!!! nog nooit meegemaakt!!! Naomi is vandaag krols geworden terwijl wij op haar bevalling zitten te wachten. Het blijkt dus een schijn zwangerschap geweest te zijn. En gelukkig ben ik er niet alleen ingetrapt want ook de dierenarts zei dat ze zwanger was. Waarschijnlijk is de zwangerschap afgebroken en is Naomi haar kittens verloren (daar hebben wij niets van gemerkt). Heel jammer allemaal maar gelukkig gaat het wel heel goed met haar en ze is vanmiddag opnieuw gedekt door Lewis. Het nu uiteraard afwachten.

23-09-2013

Naomi is aan het aftellen, nog 1,5 week en dan gaat ze bevallen. Ben wel heel benieuwd want ze heeft weer een kuurtje gekregen en is nog niet helemaal de oude, Maar na de bevalling zal ze wel weer opknappen, het wordt dus spannend. Ik heb het idee dat er niet erg veel kittens in haar buikje zitten, misschien maar 2. Maar dat is helemaal niet erg want vorige jaar had ze 6 kittens en dat is best wel erg zwaar voor een moedertje. Ik hou jullie op de hoogte van alles.

 

09-09-2013

Wij zijn ook te vinden op facebook, vandaag een link geplaatst hiervoor.

 

08-09-2013

Alle kittens van het "W"-nestje zijn inmiddels verhuisd en hebben het super goed bij hun nieuwe baasjes. Heel fijn dat alles goed gaat met ze.

Over 4 weekjes, zo rond dierendag 4 oktober, hopen wij van onze Naomi kittens te krijgen. Ze is nu 5 weejes onderweg en het gaat goed met haar. Over een weekje hoop ik de kittens te kunnen voelen, dan wordt het pas echt leuk vind ik. Je ziet ze dan ook bewegen in haar buikje. Dit nestje gaat namen krijgen met de letter "X" ben al aan het verzinnen.

 

31-08-2013

zo de zomervakantie zet er weer op, 6 weken naar de camping geweest, heeeeeerlijk was het. Vandaag zijn Martijn en Rebecca naar Wesley komen kijken en waren gelijk verkocht, ze vonden hem geweldig en hij mocht gelijk mee met hun. Gisteren is Winston verhuisd en hij heeft het super naar zijn zin bij Rik en Mariëlle. Woensdag 4 september gaat Wessel verhuizen, hij krijgt een Ragdoll vriendje dus ook heel gezellig.

 

29-07-2013

Vandaag onze eerste prik maar hopen dat het snel voorbij is. 

 

12-07-2013

Vanmiddag is Lidia helemaal uit Den Helder met de trein komen kijken naar Wessel. Na de zomervakantie gaat Wessel bij Lidia en haar man wonen, er komt dan ook een klein ragdol vriendje voor hem bij hun wonen. Dus dat wordt dolle pret samen, super leuk!!

 

08-07-2013

Er staan nieuwe foto's van het "W"-nestje op de site bij kittens. Ook van onze Tygo staat er een nieuwe foto, hij is inmiddels alweer 8 maanden en het wordt een heerlijke beer. Zijn foto is te bewonderen bij "katers"

 

02-07-2013

Helaas heb ik gisteren een berichtje gekregen van het baasje van Quinten, een katertje wat bij ons in de cattery geboren is op 27 maart 2012. Quinten is erg ongelukkig in zijn omgeving en daarom gaan we op zoek naar een ander huisje voor hem. Quinten mag alleen verhuizen naar mensen die geen andere katten in huis hebben en hem alle tijd en aandacht kunnen geven die hij heel hard nodig heeft. Mocht u interesse hebben in Quinten dan kunt u contact met ons opnemen. Kijk even voor een foto van Quinten bij het mapje "herplaasing".

 

01-07-2013

Vito is een ondeugende boef aan het worden, hij gaat over 2 weekjes verhuizen als zijn nieuwe baasjes terug zijn van vakantie. Hij weegt inmiddels al 2100 gr. en dat voor 14 weekjes..... 

Van het W-nestje zijn er nog 2 katertjes beschikbaar, dat zijn Wessel en Wesley, mocht u interesse hebben in 1 van deze ventjes dan horen wij dit graag.

 

25-06-2013

Vanavond hebben Rik en Mariëlle een keus gemaakt uit het W-nestje, Winston gaat over 10 weekjes bij hun wonen. Super leuk!!

 

23-06-2013

Alle kittens van het V-nestje hebben een geweldig goed huisje gevonden, gisteren zijn Veerle en Vincent verhuisd en aankomende woensdag gaat Vera verhuizen. Vito blijft nog een paar weekjes bij ons omdat zijn nieuwe baasjes nog met vakantie gaan. 

De kittens van Pearly zijn inmiddels naar de woonkamer verhuisd en dat gaat prima zo, nu kunnen ze aan alle vreemde geluiden in en om het huis wennen. Ze groeien heel goed en Pearly is een super moeder.

 

10-06-2013

De kittens van Pearly doet het super goed, ze groeien werkelijk als kool!! 

Vera, Veerle en Vincent hebben een super geweldig huisje gevonden en mogen over 2 weken verhuizen, voor Vito zoeken wij nog een geweldig mandje.

 

04-06-2013

Eindelijk tijd gehad om een paar foto's te maken van het nieuwe nestje. De kittens zijn te bewonderen in het mapje "kittens". De kittens van Pearly doen het super goed, alleen het poesje is helaas afgelopen weekend overleden, ze heeft als ik eerlijk ben heel weinig kans gehad, heel jaamer maar dat is de natuur.

Het heeft iets langer geduurt omdat we bezig zijn met het nieuwe huis van mijn ouders, dus ja dan heb je helaas minder tijd. 

Voor Vera hebben we een super goed huisje gevonden bij Stephanie en Nico in Huizen, zij mag over een 3 weekjes lekker bij hun gaan wonen. Voor de andere 3 blauwe smurfen zoeken wij nog een geweldig huisje, mocht u interesse hebben dan horen wij dit graag.

We zijn voor Björn ook op zoek naar een warm mandje waar hij lekker verwent gaat worden, het wordt hier zachtjes aan wel een beetje te druk met alle katten en Björn mag van zijn verdiende rust gaan genieten.

 

26-05-2013

Pearly is op 24 mei bevallen van 4 prachtige, gezonde kittens. Het zijn 3 katertjes en 1 poesje, de kleuren zijn: 1 blue katertje, 1 blue tabby katertje, 1 black tabby katertje en 1 black tortie tabby poesje. Pearly is super trots op haar kleintjes en ligt er de hele dag bij, geweldig om te zien. Het is altijd even afwachten want dit zijn de eerste kittens voor haar en dan is het afwachten hoe ze erop reageert, maar gelukkig gaat dat allemaal goed.

 

13-05-2013

Zo eindelijk weer eens wat nieuws schrijven, we zijn gisteren thuis gekomen van de mei-vankantie en in die vakantie zijn de kittens heel hard gegroeit. We hebben ook nieuwe foto's gemaakt en die staan in het mapje "kittens".

Pearly is heel goed gegroeit en krijgt al een flinke buik, ze heeft van die heerlijke zij-tassen, zoals ik dat noemt. Nog 2 weekjes en dan verwachten we haar kleintjes.

Helaas ook minder goed nieuws, we moeten voor onze lieve Zoë een nieuw huisje gaan zoeken, sinds wij besloten hebben om haar te laten genieten van haar pensioen staat ze op de poezenpil. Zoë is altijd onze koningin geweest en sinds zij op de poezenpil staat is zij enorm veranderd en helaas niet in de goede zin. Wij durven haar ook niet te laten steriliseren want dan valt zij helemaal van haar troon en ik verwacht dat het dan alleen maar slechter wordt, echt super jammer want het is zo'n schat!!!!!!

 

22-04-2013

Eindelijk foto's van de kittens!!! Ze zijn te bewonderen in het mapje "kittens". Het gaat super goed met de kleine blauwe smurfjes, ze zijn inmiddels rond de 600gr en dat voor 4½ week, we mogen niet mopperen hoor. Ze eten vlees en natte brokjes en zijn al zindelijk! En het ergste....... ze rennen door de woonkamer, niets is meer veilig, hihi.

Vanaf nu mogen ze visite ontvangen, dus mocht u interesse hebben in 1 van de kleintjes dan horen wij dit graag van u.

Pearly groeit ook lekker, ze krijgt al een klein buikje, ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen, onze kleine tortie draak. Ze is superlief voor de kleintjes van Anisha dus ik heb het idee dat het een geweldige moeder gaat worden, net als haar eigen moeder Zoë.

 

10-04-2013

Goed nieuws, Pearly is zwanger en verwacht haar eerste kittens rond 25 mei. Spannend!!

De kleine blauwe smurfjes zijn nu 3 weekjes en groeien als kool, ze gaan deze week verhuizen naar beneden gezellig in de woonkamer. Ze lopen al lekker rond in de werpkist en zijn er echt aan toe, ze zijn ook al flink aan het stoeien met elkaar en gelukkig zitten ze weer goed in hun vel. Even een kleine dip gehad maar daar zijn ze weer overheen en dat zie je gelijk aan ze.

Er zijn nog geen nieuwe foto's van de kleine blauwe beertjes, jammer, maar ik probeer deze week weer foto's te maken. 

 

03-04-2013

Er staan nieuwe foto's van de kittens bij het mapje "kittens"

De kittens van Anisha groeien heel goed, 1 kitten Vito heeft het nu even wat moeilijker en ik denk dat er een longontsteking zit, ga straks even naar de dierenarts voor onderzoek. Nu maar hopen dat we er op tijd bij zijn en met medicijnen hem kunnen ondersteunen. Helaas gebeurd dit weleens.

Pearly is gedekt door Lewis en nu nog even afwachten of ze daadwerkelijk zwanger is, over 1 week weten we meer.

 

25-03-2013

Björn is inmiddels gecastreerd en de komende tijd gaan we voor hem een fijn huisje zoeken. De kittens van Anisha en Lewis groeien heel goed en zijn al flink aangekomen.

Er staan foto's van de kittens in het mapje "kittens"

 

21-03-2013

foto's van de nieuwe kittens staan op de site, foto's per kitten en namen volgen nog.

 

20-03-2013

Gisteravond heel laat is Anisha bevallen van 4 kerngezonde kittens, het zijn 2 katertjes en 2 poesjes. Gelukkig is alles goed gegaan, maar Anisha heeft het wel zwaar gehad, arm ding. Dit zijn de eerste kittens van Lewis en zijn heel mooi. De kleur is blue silver tabby van alle 4 de kittens.

Ik heb alle stambomen ontvangen van het "S" en "T" nestje, dus die zal ik de komende dagen versturen.

 

19-03-2013

De kittens van Anisha laten flink op zich wachten, ze is nog niet van plan om te gaan bevallen. Ik ben benieuwd hoelang ze nog blijft rondwachelen. Zo gauw de kleintjes geboren zijn zal ik dit natuurlijk gelijk vermelden op onze site.

 

06-03-2013

Eindelijk weer even tijd om de site up to date te maken. Op 23 februari heb ik een cursus "chippen" gevolgd en ben met goed resultaat geslaagd. Vanaf nu ben ik bevoegd om zelf te chippen en kan ik eventueel ook uw kittens, kat of hond chippen. De kosten zijn 15,-euro per chip met registratie bij BackHome als u naar mij toekomt, als u het fijner vind dat ik naar u komt dan is dat natuurlijk geen probleem maar dan komen er nog reiskosten bij.      

Unique en Tygo zijn bij ons blijven wonen en zijn super ontdeugend samen, erg leuk om te zien. Ze kunnen fijn samen opgroeien en zijn dikke maatjes geworden.

Anisha is lekker dik aan het worden en ik verwacht dat zij rond 16 maart zal bevallen, we zijn erg benieuwd naar de kittens het zijn namelijk de eerste kittens van onze nieuwe kater Lewis.

 

19-02-2013

Voor Tess hebben we ook een super goed huisje gevonden, ze gaat bij Bianca en haar gezin wonen. Alle kittens hebben inmiddels een fijn huisje gevonden.

 

17-02-2013

Voor Tom hebben wij een geweldig huisje gevonden bij de familie Veth in Barendrecht. Timo is gisteren verhuisd en heeft het prima naar zijn zin. 

 

16-02-2013

Inmiddels zijn er ook al kittens van het T-nestje verhuisd. Tamara en Thirza zijn gisteren opgehaald en vandaag wordt Timo opgehaald. Het wordt steeds stiller bij ons in huis, dat is weer even wennen. 

We zoeken voor Tom en Tess nog een warm mandje, mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op.

 

10-02-2013

Gisteren zijn de kittens van het S-nestje verhuisd. Stitch, Storm en Sjors zijn nu de boel onveilig aan het maken in hun nieuwe huisje. Succes allemaal met ze!

 

07-02-2013

Afgelopen dinsdag zijn we met de 6-ling van het T-nestje naar de filmstudio geweest, was echt super leuk! Zogauw wij het film materiaal ontvangen hebben zullen we dit uiteraard op de site zetten. Het was echt heel leuk, de kittens hebben gelukkig allemaal goed meegewerkt zodat er een hoop film materiaal geschoten kon worden.

Komend weekend gaan de kittens van het S-nestje verhuizen, dat zal al wel wat rustiger worden. Volgende week mogen de kittens van het T-nestje verhuizen.

We hebben nog 2 poesjes beschikbaar, dat zijn Tamara en Tess. Op Tom staat een optie t/m maandag 11 feb.

Hoera!!!! Anisha is zwanger van onze nieuwe kater Lewis, zij is uitgerekend rond 16 maart, ze is al aan het groeien dus ik ben heel benieuwd. De kleuren die we verwachten zijn, blue en blue tabby voor de katertjes en poesjes.

 

02-02-2013

Gisteren hebben de kittens uit het S-nestje hun 2de enting en chip gekregen, ze vonden het gelukkig niet erg en springen nog steeds vrolijk in het rond.

Het allerleukste nieuws wat ik mag vertellen is het volgende: De kittens uit het T-nestje zijn uitgenodigd om in een tv-studiootje aan een filmpje mee te mogen werken. De Kleine Omroep Stichting (KLOS-TV) is een productiehuis waar films worden gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij zijn ons op het spoor gekomen door onze advertenties en zijn toen op deze site terecht gekomen en vonden de kittens zeer geschikt. Dus aankomende dinsdag gaan we op pad met de 6-ling, super spannend hoor!!!!

Als we zijn geweest zal ik hierover een verslag uitbrengen.

 

20-01-2013

Ook voor Thirza hebben wij een heel fijn huisje gevonden met een leuk speelkameraadje, ze gaat bij de familie Sousa in Zoetermeer wonen. Heel leuk!

Er zijn nog 2 poesjes en 1 katertje beschikbaar, Tess, Tamara en Tom.

 

14-01-2013

Ook voor Sjors hebben wij een geweldig huisje gevonden, hij gaat bij Monique en Leon in Amsterdam wonen, daar woont ook al een maine coontje dus dat wordt dolle pret.

We hebben nog 4 kittens beschikbaar, 3 poesjes ( Tess, Tamara en Thirza) en 1 katertje genaamd Tom, heeft u interesse in één van hun laat het maar even weten.

 

11-01-2013

Voor Timo hebben wij een heel gezellig en warm huisje gevonden, hij gaat bij Aaliya wonen in Rotterdam.

 

08-01-2013

De 10 kittens maken hier de boel behoorlijk onveilig, ze rennen door de hele woonkamer en als je even niet oplet zitten ze in de hal. Ontzettend beweeglijk zijn ze, maar heel gezellig weer hoor al die kleintjes om ons heen. 

Voor Storm hebben wij inmiddels een super goed huisje gevonden, hij gaat wonen bij Riccardo en Diana in Hoogvliet. Bij hun wonen al verschillende Maine Coontjes van ons dus super leuk dat zij ook voor Storm willen gaan zorgen.

 

06-01-2013

Iedereen die dit leest willen wij een fantastich en gezond  nieuw jaar toewensen!!

We hebben nieuwe foto's gemaakt alle kittens, nieuwsgierig?? kijk snel bij het mapje "kittens"

 

 

 

jjwoudsma@ziggo.nl